Lutkemeerweg / MAS architectuur

first_imgArchDaily The Netherlands Projects “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/384377/lutkemeerweg-mas-architectuur Clipboard CopyAbout this officeMAS architectuurOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesAmsterdamHousesThe NetherlandsPublished on June 10, 2013Cite: “Lutkemeerweg / MAS architectuur” 10 Jun 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – MetrisVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ EffectPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceBricksEndicottBrick Facade at the Bruce Nesbitt African American Cultural CenterBathroom FurnitureBradley Corporation USAToilet Partition CubiclesSkylightsLAMILUXGlass Skylight F100 CircularLightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt GardenRailing / BalustradesSolarluxBalcony Glazing – SL 60eUrban ShadingPunto DesignPublic Architecture in Residential ComplexDoorsLinvisibileLinvisibile Products in Palazzo VolpiChairshorgenglarusUpholstered Chair – diva 5-154Wall / Ceiling LightsHE WilliamsLED Downlight – 4DR RoundMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Houses Lutkemeerweg / MAS architectuurSave this projectSaveLutkemeerweg / MAS architectuur Architects: MAS architectuur Photographs “COPY” Photographs:  John Lewis MarshallText description provided by the architects. This villa is uniquely situated on a dike at the edge of a polder.  Save this picture!© John Lewis MarshallRecommended ProductsWoodBlumer LehmannConsulting and Engineering in Wood ProjectsPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsFretwork Facade PanelManuals & AdviceSwisspearlGuide: How to Choose the Right Swisspearl Cladding Panel Finish The residence is designed such that the landscape can be viewed and optimally experienced from all sides. Conversely, some functions have deliberately been designed to be more private, offering a good balance between privacy and view. The multiply subdivided volume of this property creates a complex cross section.  Save this picture!© John Lewis MarshallThese interventions were opted to allow maximal play of light inside the house. All spaces have been designed to plot a route leading from the entrance to the last roof terrace. Save this picture!© John Lewis MarshallConsequently, the look of this unique location constantly changes. The materials chosen are completely in concert with the surroundings, natural materials and tones.Save this picture!Ground & First Floor PlanProject gallerySee allShow lessKoica Library / Solis Colomer ArquitectosFlashbacksRafi Segal to Appear in Court Over National Library of IsraelArchitecture News Share Save this picture!© John Lewis Marshall+ 16 Share CopyHouses•Amsterdam, The Netherlands Lutkemeerweg / MAS architectuur ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/384377/lutkemeerweg-mas-architectuur Clipboardlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *